pošli tiskni

Ochrana osobních údajů - GDPR



  1. Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů souhlasíte s tím, že společnost STAVIS – Ing. Luboš Hlaváček bude zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

  2. Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s příslušnými právními předpisy, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

  3. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro případné doručení zboží.






Košík Akce
Foukač zádový Husqvarna 356 BTx
cena: 14 490 Kč


Sněhová fréza Husqvarna ST 261E
cena: 34 990 Kč


Sněhová fréza Partner SB 240
cena: 21 990 Kč


Novinky
44e6c45a30b015f42d4cb2d785026de6
Provozovatelem webu je společnost STAVIS – Ing. Luboš Hlaváček, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýzy návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy.
Více o cookies
Upravit nastavení
Přijmout vše